Vectric VCarve Desktop

Reference: 55-Vectric VCarve Desktop

Manufacturer:

Vectric VCarve Desktop

CNC cad cam software

On stock

€330.00 tax excl.

More info

VCarve Pro is een krachtig en flexibel softwarepakket dat alle ontwerp-, lay-out- en bewerkingsfunctionaliteit omvat die wordt vereist door CNC machine gebruikers, terwijl het eenvoudig te gebruiken en betaalbaar is. Deze aankoop bevat ook een gratis bibliotheek met 3D Clipart.

Zodra Vectric uw bestelling heeft ontvangen, ontvangt u per e-mail een link naar uw V & Co klantportal-account. Hiermee kunt u uw 3D clipart-bestanden en al het andere waar u recht op hebt openen en downloaden, waaronder; uw licentie, product, casestudy's, forumberichten en nog veel meer. U hebt V & Co nodig om gratis of gekochte upgrades in de toekomst te downloaden. Als u zich nog niet heeft aangemeld voor V & Co, kunt u dit doen door de link te volgen en op de aanmeldingspagina op de aanmeldingspagina te klikken.

U hebt ook de mogelijkheid om een ​​optionele 'USB-mediakit' hieronder te kopen. De USB-mediakit bevat exact hetzelfde materiaal dat kan worden gedownload vanuit uw V & Co-account, maar kan handig zijn voor mensen met langzamere of minder betrouwbare internetverbindingen. De levering van de USB-mediakit kan tot drie weken duren, afhankelijk van uw locatie.

Alle nieuwe belangrijke (X.x) productupgrades zijn gratis beschikbaar voor u gedurende een periode van 12 maanden na de aankoop van dit product. De aankoop van de upgrade geeft u ook recht op de daaropvolgende kleinere softwareversie (x.X) op elk moment na uw aankoopdatum.

https://youtu.be/WupmL9kK95M